x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aproape jumătate dintre firmele de stat au bugetat peste 25 mil lei pentru sponsorizare şi protocol

Aproape jumătate dintre firmele de stat au bugetat peste 25 mil lei pentru sponsorizare şi protocol

de Mediafax    |    02 Mai 2012   •   14:36
Aproape jumătate dintre firmele de stat au bugetat peste 25 mil lei pentru sponsorizare şi protocol

Aproape jumatate dintre companiile controlate de stat, in principal din subordinea Ministerului Economiei, si-au bugetat pentru acest an cheltuieli cumulate de peste 25 milioane lei pentru actiuni de sponsorizare, publicitate si protocol, rezulta dintr-o centralizare analizata, miercuri, de Guvern.

Cifrele rezulta din centralizarea bugetelor de venituri si cheltuieli pentru acest an la nivelul a 46 de companii de stat din totalul celor peste o suta de astfel de unitati.

Datele analizate releva ca aceste companii si-au bugetat peste 6 milioane lei pentru actiuni de sponsorizare, peste 14 milioane lei pentru publicitate si peste 5,2 milioane lei pentru cheltuieli de protocol.

"Trebuie sa existe o decizie, Guvernul a facut aceasta centralizare si, evident, urma sa faca o anumita ajustare a acestor cifre. Acum, probabil ca este in evaluarea viitorului Guvern aceasta situatie", a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu.

El a aratat ca Guvernul a luat nota de aceste cifre si ar fi urmat sa opereze o "ajustare".

×
Subiecte în articol: buget protocol firme de stat