x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Arad: lider local al PNL, ucis de doi oieri

Arad: lider local al PNL, ucis de doi oieri

11 Oct 2010   •   00:00

Bărbatul găsit mort, duminică, în autoturismul său, în faţa casei din comuna arădeană Bata, a fost consilier local şi liderul organizaţiei locale a PNL, iar anchetatorii spun că acesta a fost ucis de un crescător de oi şi de către angajatul acestuia, care au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Procurorul de caz, Denisa Marţi, a declarat că doi suspecţi au fost reţinuţi în acest caz pentru 24 de ore, duminică seară, ei fiind acuzaţi de lovituri cauzatoare de moarte.

Conform sursei citate, bărbatul ucis, care era crescător de oi, tehnician veterinar şi avea funcţii politice locale, a avut o altercaţie, sâmbătă seară, cu angajatul unui alt proprietar de oi, pe care l-ar fi lovit cu pumnul în faţă.

Ulterior, angajatul lovit şi cu proprietarul oilor l-au aşteptat pe bărbat pe drumul său spre casă, unde l-ar fi atacat.

"Cei doi au vrut să îi aplice victimei o corecţie şi l-au lovit cu pumnii, picioarele şi cu coada de la o sapă. L-au abandonat pe drum în viaţă, iar victima a reuşit să ajungă până în maşina sa, unde a fost găsită decedată a doua zi", a spus Marţi.

Duminică seară, cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar luni după-amiază vor fi prezentaţi judecătorilor Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Referitor la identitatea bărbatului ucis, care se numea Ion Străin şi avea 40 de ani, primarul din Bata, Ioan Nircurescu, a declarat că acesta a fost consilier local din partea PNL şi liderul organizaţiei locale a PNL.

"Era om cu şcoală, era şi tehnician veterinar, a fost pe vremuri şi directorul căminului cultural. În utlima vreme, creştea oi şi lucra ca paznic la cariera de piatră din zonă. E tragic că şi tatăl său a murit la doar 33 de ani, înecat", a declarat edilul şef.

Conform acestuia, victima urma să se căsătorească cu o profesoară, care este însărcinată.

Bărbatul a fost găsit mort, duminică dimineaţă, în maşina sa aflată în faţa casei, în mijlocul drumului, anchetatorii afirmând că acesta a fost ucis în bătaie şi apoi abandonat în autoturism.

Mediafax

×
Subiecte în articol: observator