x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Arestata in Italia - Romanca avea 38 de identitati

Arestata in Italia - Romanca avea 38 de identitati

03 Iul 2004   •   00:00

Politistii italieni care au incercat sa o identifice, pe baza amprentelor, pe una dintre femeile de origine romana prinse la furat intr-un supermarket din regiunea Lombardia aproape au blocat un calculator care a furnizat o lista impresionanta de nume diferite.

ANA ILIE

SCHEMA. In cel din urma, politistii au stabilit ca romanca folosise nici mai mult nici mai putin de 38 de nume false in decurs de doi ani, de fiecare data cand politia a intreprins cercetari cu privire la ea, pentru a evita urmarirea penala. Planul aproape perfect al femeii a luat sfarsit luni, cand carabinierii din orasul Lomazzo au arestat-o in timp ce parasea, impreuna cu o complice, un supermarket, incarcata cu marfuri furate. Cele doua ascunsesera, povestesc politistii uimiti, produse cosmetice in valoare de mai mult de 300 de euro, in niste buzunare cusute cu abilitate in interiorul fustelor largi.

RECORD MAI SLAB. Complicea femeii cu 38 de identitati este si ea posesoarea unui record, desi mult mai modest: ea s-a folosit pana acum de sapte nume false. Politistii au mai stabilit ca femeile intrasera ilegal in tara si ambele primisera ordin de expulzare si ar fi trebuit sa pa-raseasca de mult timp Italia. Pentru ca sunt suspectate ca au comis mai multe furturi in Lombardia, inclusiv tentativa de luni, femeile sunt retinute in arest in asteptarea sentintei.

×
Subiecte în articol: observator