x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Arme pentru interlopii din Craiova

Arme pentru interlopii din Craiova

15 Aug 2008   •   00:00
Arme pentru interlopii din Craiova

12:35 • Un craiovean în vîrstă de 36 de ani este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce ieri a fost prins cu zece pistoale şi 200 de cartuşe. Potrivit unor surse judiciare, armele ar fi fost comandate de grupările interlope din Craiova.

Un craiovean în vîrstă de 36 de ani este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce ieri a fost prins cu zece pistoale şi 200 de cartuşe. Potrivit unor surse judiciare, armele ar fi fost comandate de grupările interlope din Craiova.

SCENARIU. Bărbatul reţinut ar fi primit armele şi cartuşele de la un cetăţean bulgar, care ar fi trecut Dunărea la bordul unei şalupe. Tranzacţia, conform informaţiilor, ar fi fost făcută în localitatea Dăbuleni, din judeţul Dolj, iar informaţiile deţinute de autorităţi arată că arsenalul ar fi fost comandat de una dintre grupările interlope ce-şi dispută supremaţia în Craiova. La prinderea cărăuşului, au participat poliţişti de frontieră, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţeană Dolj, iar acţiunea a fost coordonată de procurorii DIICOT. (V.A)

×
Subiecte în articol: observator