x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Arsenal de arme albe, descoperit în urma percheziţiilor din Deta. Poliţiştii au găsit pete de sânge în maşina lui Bogdan Roman

Arsenal de arme albe, descoperit în urma percheziţiilor din Deta. Poliţiştii au găsit pete de sânge în maşina lui Bogdan Roman

28 Iul 2011   •   11:27
Arsenal de arme albe, descoperit în urma percheziţiilor din Deta. Poliţiştii au găsit pete de sânge în maşina lui Bogdan Roman

Noi perchezitii in cazul Deta. Fortele de ordine au facut perchezitii la locuintele mai multor prieteni ai lui Bogdan Roman. In unul dintre imobilele perchezitionate, politistii au descoperit un arsenal de arme albe. Este vorba despre sabii, topoare si cutite.

Autoritatile au anuntat si descoperirea masinii lui Bogdan Roman. Automobilul a fost identificat in municipiul Timisoara, in urma cu doua zile, a declarat Madalina Mezdrea, purtator de cuvant al IPJ Timis. Masina era parcata in spatele blocului in care locuia prietena lui Bogdan Roman. In urma cercetarilor, politistii au gasit mai multe pete de sange in autoturism.

Bogdan Roman a fugit imediat dupa scandalul de sambata seara si este cautat de politisti, fiind dat in consemn la frontiera.

Trei tineri au fost injunghiati, in urma conflictui izbucnit, in noaptea de sambata spre duminica, pe o terasa din centrul localitatii Deta. Agresorul a fost identificat ca fiind Bogdan Daniel Roman (31 de ani), fiul primarului din orasul Deta, Petru Roman (PDL). Si fratele acestuia, Calin Roman (27 de ani), a fost implicat in scandalul de la terasa din centrul orasului Deta.

In aceasta cauza sunt cercetati atat fiii primarului din Deta, cat si alte trei persoane. Patru dintre acestia au fost retinuti, iar Bogdan Roman este in continuare cautat.

Fiul cel mare al primarului este dat in urmarire nationala si in consemn la frontiera. Pe numele acestuia, a fost emis mandat de arestare in lipsa pentru 30 de zile pe numele lui Bogdan Roman.

Luni seara, judecatoria Deta a emis mandate de arestare pentru 29 de zile pentru fiul cel mic al primarului din localitate Calin Roman si pentru alti trei suspecti.

×