x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Asistenţa acordată de ONRC pe lângă tribunale este mai ieftină cu 10%

Asistenţa acordată de ONRC pe lângă tribunale este mai ieftină cu 10%

01 Feb 2010   •   00:00

Toate tarifele pentru serviciile de asistenţă prestate de Oficiile Registrului Comerţului de pe lângă tribunale se diminuează cu zece la sută, comparativ cu tarifele aprobate prin Ordinul ministrului Justiţiei nr. 1.560/C/2009, se arată într-un comunicat al Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).

Pentru punerea în practică a măsurilor cuprinse în Memorandumul Guvernului privind 'reducerea numărului de taxe şi tarife, începând cu cele ale căror costuri de administrare sunt superioare încasărilor efective', ONRC informează că în 28 ianuarie 2010 a fost publicat în Monitorul Oficial, Ordinul ministrului Justiţiei nr. 231/C/2010 privind aprobarea tarifelor pentru serviciile de asistenţă prestate de oficiile registrului comerţului de pe lângă tribunale.

Actul normativ menţionat modifică tarifele pentru serviciile de asistenţă prestate de Oficiile Registrului Comerţului de pe lângă tribunale, în sensul micşorării acestora comparativ cu cele stabilite anterior.

Astfel, toate tarifele pentru serviciile de asistenţă prestate de Oficiile Registrului Comerţului de pe lângă tribunale s-au diminuat, din 28 ianuarie, cu 10 la sută, comparativ cu tarifele aprobate prin Ordinul ministrului Justiţiei nr. 1560/C/2009.


×
Subiecte în articol: redactie