x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aspazia Droniuc, denunţătoarea fostului primar al Clujului, condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare

Aspazia Droniuc, denunţătoarea fostului primar al Clujului, condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare

13 Iul 2012   •   06:31
Aspazia Droniuc, denunţătoarea fostului primar al Clujului, condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare

Curtea de Apel Targu-Mures a hotarat condamnarea Aspaziei Droniuc la trei ani de inchisoare cu suspendare. Aspazia Droniuc este denuntator si in acelasi timp inculpat in dosarul in care este judecat fostul primar al municipiului Cluj Napoca Sorin Apostu. Verdictul poate fi atacat cu recurs in zece zile.

Intrucat aparatorul Aspaziei Droniuc a prezentat in fata instantei de judecata faptul ca inculpata recunoaste toate faptele de care este invinuita – cumparare de influenta in forma continuata, spalare de bani forma continuata si fals in inscrisuri sub semnatura privata in forma continuata intelectual – Curtea de Apel a dispus disjungerea cauzei.

Aspazia Droniuc a fost inculpata in dosarul in care fostul primar al municipiului Cluj Napoca Sorin Apostu este judecat alaturi de omul de afaceri Calin Mihai Stoia si de avocata Monica Undina Apostu, sotia sa, pentru infractiuni de coruptie, printre care dare de mita, spalare de bani, fals intelectual etc.

Aceasta nu a comparut in fata instantei de judecata intrucat s-a considerat ca ar fi expusa, deoarece ea a facut denuntul in baza caruia au fost initiate cercetarile de catre Departamentul National Anticoruptie.

×