x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atenţie la pătuţurile de la Spiutalul Judeţean din Baia Mare

Atenţie la pătuţurile de la Spiutalul Judeţean din Baia Mare

10 Mai 2010   •   00:00

Părinţii copiilor care se vor interna la Spitalul Judeţean Baia Mare la Pediatrie vor trebui să fie cu ochii în 4X4. Asta pentru că, potrivit Ministerului Sănătăţii, cel mai la îndemână spre a-şi lăfăi posteriorul în scaunul de manager al spitalului este medicul Ioan Blăjan. Numai că viitorul manager de spital şi-a lăfăit şi altceva în preajma unor tineri minori prin anii '70, ceea ce i-a adus o condamnare pentru pedofilie.

Actualmente, Blăjan deţine funcţia de secretar general al Partidului Social-Democrat filiala Maramureş, ceea ce explică şi de ce copiii nu se joacă în preajma amintitului sediu. Aproape 1.000 de băimăreni s-au opus de-a lungul timpului numirii lui în orice funcţie publică. "Această formaţiune politică îi apără trecutul hidos şi caracterul oneros. Avem speranţa ca opinia publică naţională, politicienii şi parlamentarii care au fost deja sensibilizaţi vor lua poziţie şi vor bloca acest demers care nu face cinste României", a spus unul dintre protestatari.

Comisia Deontologică a Consiliului Judeţean al Colegiului Medicilor Maramureş a fost sesizată prin 2005 de faptul că Blăjan se ţinea de tot felul de năzdrăvănii prin spital. (A.M.)

×
Subiecte în articol: observator