x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atenţie pe plajă! Trec maşini!

Atenţie pe plajă! Trec maşini!

18 Aug 2008   •   00:00

18:04 • Potrivit poliţiştilor constănţeni, duminică după-amiază, doi turişti au fost răniţi grav după ce au fost călcaţi de un autoturism BMW X5, aflat pe plaja din staţiunea Costineşti.



Potrivit poliţiştilor constănţeni, duminică după-amiază, doi turişti au fost răniţi grav după ce au fost călcaţi de un autoturism BMW X5, aflat pe plaja din staţiunea Costineşti.

Cei doi turişti, Mihaela Drăgoi (43 de ani) şi Vasile Anton (42 de ani), stăteau întinşi pe nisip, la marginea plajei, când autoturismul respectiv a trecut peste ei. Şoferul George Ardelean (21 de ani) din Costineşti, susţine că nu i-a văzut pe cei doi turişti, iar când a plecat cu maşina de pe marginea plajei a trecut peste ei.
Cei doi au suferit multiple traumatisme şi fracturi la nivelul mâinilor şi picioarelor şi au fost duşi la spital pentru tratament de specialitate.
Femeia este internată la Spitalul de Ortopedie din Eforie Sud, iar bărbatul se află sub supravegherea medicilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
George Ardelean este cercetat de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: observator