x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atenţie pe unde mergeţi: Cad ţurţuri!

Atenţie pe unde mergeţi: Cad ţurţuri!

27 Ian 2011   •   14:00
Atenţie pe unde mergeţi: Cad ţurţuri!
148478-.jpgŢurţurii formaţi la streşinile clădirilor sunt un real pericol pentru tercători. O femeie în vârstă de 73 de ani, din Arad, a fost transportată la spital, în această după-amiază, după ce a fost lovită în cap de un ţurţur care a căzut de pe un bloc. Starea femeii este stabilă.

Incidentul a avut loc în zona "Intim" din municipiul Arad, în momentul în care femeia ieşea din scara blocului în care locuia, pentru a merge la cumpărături.

Potrivit martorilor, un ţurţur s-a desprins de pe bloc şi a lovit-o pe femeie în cap, iar aceasta s-a prăbuşit inconştientă. Oamenii au solicitat intervenţia unui echipaj SMURD, care a ajuns în câteva minute, iar victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, potrivit Mediafax.

"Pacienta a ajuns la noi cu o plagă parietală stângă, care sângera abundent. A fost stabilizată hemodinamic, iar plaga a fost cusută", a declarat dr. Florentina Cartojan de la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului.

Medicii spun că starea pacientei este stabilă, dar aceasta va fi supusă şi altor investigaţii, precum un examen radiologic.

×