x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atenţionare de călătorie în Cipru – Închiderea companiei naționale aeriene

Atenţionare de călătorie în Cipru – Închiderea companiei naționale aeriene

12 Ian 2015   •   17:38

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Ciprului, cu privire la faptul că Cyprus Airways, compania aeriană națională a acestui stat, a anunţat că, începând cu data de 9 februarie 2015, urmează să intre în lichidare şi că activitatea acesteia se suspendă.

Persoanele care au achiziționat bilete pentru zboruri ale Cyprus Airways vor fi redirecționați către alte companii aeriene, eventualele diferenţe de preț fiind suportate de către statul cipriot.

Astfel, cetățenii români care au planificat zboruri cu aeronave aparținând Cyprus Airways, cu plecare până la data de 9 februarie 2015, sunt rugaţi să contacteze de îndată Agenția de turism Top Kinisis la numărul de telefon 77787878 (dacă apelul se realizează din Cipru) sau 00357/22 86 99 99 (dacă se apelează din străinătate), pagină web www.topkinisis.com. Pentru persoanele care au cumpărat bilete pentru zboruri după data de 10 februarie 2015, compania aeriană va reveni cu precizări în zilele următoare.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care se deplasează pe teritoriul Ciprului să contacteze în avans compania aeriană sau agenţia de turism de la care au achiziționat biletele pentru obținerea unor informații actualizate.
Totodată, se recomandă consultarea paginii de internet www.mae.ro.

×