x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atenţionarea cod galben de ninsoare pentru sud-estul ţării a expirat

Atenţionarea cod galben de ninsoare pentru sud-estul ţării a expirat

20 Dec 2009   •   00:00

Astăzi se vor înregistra ninsori în sud-estul ţării, iar în noaptea de luni spre marţi vor fi temperaturi de minus 20 de grade. Meteorologii spun, însă, că, de sărbători, vor fi temperaturi normale pentru această perioadă.

În intervalul 19.12.2009, ora 20.00 - 20.12.2009, ora 10.00, în regiunile sudice a nins şi s-a depus un strat nou de zăpadă, iar vântul a avut intensificări temporare viscolind ninsoarea.

Intensitatea şi durata fenomenelor au fost mai intense în judeţele: Brăila, Galaţi, Vrancea, Buzău, Tulcea, Constanţa, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov şi în municipiul Bucureşti. Spre dimineaţă în Dobrogea şi în estul Munteniei precipitaţiile au fost mixte şi s-a produs polei.

Mai mult, în Dobrogea şi în estul Bărăganului precipitaţiile şi intensificările de vânt vor continua şi pe parcursul zilei de duminica.

''De marţi începe să se încălzească cu temperaturi normale pentru această perioadă, iar până la Revelion nu vom mai avea probleme din punctul de vedere al cantităţilor'', a precizat directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Ion Sandu.


×
Subiecte în articol: meteo