x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aterizare de urgenţă la Constanţa, după ce unui pasager i s-a făcut rău

Aterizare de urgenţă la Constanţa, după ce unui pasager i s-a făcut rău

17 Dec 2010   •   09:39
Aterizare de urgenţă la Constanţa, după ce unui pasager i s-a făcut rău

O aeronavă a companiei Lufhansa care plecase de la Tbilisi cu destinaţia Munchen a aterizat de urgenţă, în această dimineaţă, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa, după ce unui pasager i s-a făcut rău. Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spital.

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu, incidentul s-a petrecut în jurul orei 6.38, când o aeronavă a companiei Lufthansa care se deplasa de la Tbilisi (Georgia) spre Munchen (Germania), având 89 de pasageri la bord, a trebuit să aterizeze de urgenţă pe aeroportul constănţean din cauza unui pasager care acuza dureri în piept.

După aterizare, pasagerului i s-a acordat primul ajutor de către medicii de pe aeroport, starea sa fiind stabilizată, anunţă Mediafax.

Bărbatul a fost diagnosticat cu angină pectorală, fiind preluat ulterior de către o ambulanţă şi dus la Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii.

Aeronava va rămâne la Constanţa timp de mai multe ore întrucât piloţii şi-au depăşit norma de zbor.

Cei 88 de pasageri au fost preluaţi de autocare şi duşi la un hotel de patru stele din municipiul Constanţa, conform surselor citate. Pasagerii vor rămâne cazaţi la Constanţa până când compania Lufhansa va decide un nou orar de zbor.

×