x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aterizare de urgenţă la Timişoara.

Aterizare de urgenţă la Timişoara.

13 Iun 2011   •   14:04
Aterizare de urgenţă la Timişoara.

O aeronava Carpatair, de pe ruta Timisoara-Iasi, a aterizat de urgenta pe Aeroportul International din Timisoara, pilotii avionului raportand o depresurizare. La bordul aeronavei se aflau 72 de pasageri. Potrivit Antena3, avionul abia decolase de pe Aeroportul din Timisoara si se indrepta catre Iasi.

"Este vorba despre o aeronava Carpatair. Aeronava a decolat de la Timisoara spre Iasi la ora 16.07. Comandantul aeronavei a anuntat la ora 16.34 niste probleme tehnice la bord si a decis sa se intoarca la Timisoara. Aeronava a aterizat in conditii de maxima siguranta la ora 16.56. Cei 72 de pasageri au fost debarcati si preluati de o alta aeronava, pentru a fi transportati la destinatie", a declarat Nicoleta Trifan, purtator de cuvant al Aeroportului International din Timisoara.

"Pilotul a sesizat o posibila problema la sistemul depresurizare si a hotarat sa se intoarca sa verifice, iar daca este cazul sa schimbe aeronava. Nu a fost o situatie de urgenta. Pilotii nu au cerut pompieri", a declarat Nicolae Petrov, director Carpatair.

Un incident asemanator a avut loc in urma cu cateva zile, cand un avion cu 116 pasageri la bord, care venea de la Viena si trebuia sa ajunga la Bucuresti, a aterizat de urgenta pe aeroportul din Timisoara.


×