x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Au fost identificaţi autorii furtului de 1 milion de euro de la Ploieşti

Au fost identificaţi autorii furtului de 1 milion de euro de la Ploieşti

de Carmen Dragomir    |    23 Ian 2011   •   16:18

Şeful IJP Prahova, chestorul Sorin Oprea,  a declarat pentru Jurnalul Naţional că autorii furtului de 1 milion de euro, reclamat în urmă cu câteva zile de o femeie din Ploieşti, au fost identificaţi.
Persoana, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a povestit poliţiştilor că ţinea banii într-o casă nelocuită după ce în 2008 a lichidat contul bancar în care îi avea depuşi. 

Potrivit declaraţiilor femeii, banii proveneau din vânzarea mai multor terenuri, iar din momentul retragerii acestora din bancă, femeia îi ţinea într-un geamantan vechi pe care îl plimba după ea.
Femeia credea că banca poate da oricând faliment, iar banii sunt mult mai în siguranţă sub propria-i supraveghere.

După ce au stabilit veridicitatea afirmaţiilor persoanei reclamante, poliţiştii prahoveni au reuşit să identifice hoţii care au sustras milionul de euro dintr-o casă ce aparţinea femeii, situată în cartierul ploieştean Bariera Bucureşti.

Potrivit primelor informaţii confirmate de surse din poliţie, autorii ar fi doi copii de etnie rromă care au acţionat la pont.
Şeful IJP a refuzat să facă deocamdată precizări asupra identităţii hoţilor şi nici nu a confirmat reţinerea acestora, afirmând doar că aceştia au fost identificaţi.

×