x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Au fost prinşi doi dintre cei trei evadaţi din Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti

Au fost prinşi doi dintre cei trei evadaţi din Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti

de Agerpres    |    14 Iul 2014   •   16:57
Au fost prinşi doi dintre cei trei evadaţi din Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti

Doi dintre cei trei minori care au evadat, pe 1 iulie, din Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti au fost prinşi luni, într-un lan de floarea-soarelui, situat între comunele Gemenele şi Râmnicelu din judeţul Brăila, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, inspector principal Jenel Şogor.

"Peste 200 de poliţişti, lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila şi de la Penitenciarul pentru Minori şi Tineri au periat mai multe zone agricole din judeţul Brăila şi i-au depistat pe Andrei A. şi Petru A., ambii de 17 ani, care se ascundeau într-un lan de floarea-soarelui, situat între comunele Gemenele şi Râmnicelu, judeţul Brăila", a declarat Jenel Şogor.

Cei doi au fost prinşi cu sprijinul localnicilor.

Pe 1 iulie, la orele 12:00, Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti a sesizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila că din această unitate de detenţie au evadat trei persoane aflate în regim legal de detenţie.

Iniţial, poliţiştii au demarat imediat investigaţiile în teren şi au instituit filtre pe arterele rutiere din zonă şi la ieşirile din municipiul şi judeţul Brăila, pentru depistarea şi reîncarcerarea acestora.

În continuare se desfăşoară cercetări pentru prinderea celui de-al treilea evadat, Iulian-Bogdan Cantaragiu (16 ani), domiciliat în comuna Mărăşti, satul Filipeni, judeţul Bacău.

El are următoarele semnalmente: 170 centimetri înălţime, păr negru, faţă ovală, ten măsliniu, statură atletică. La momentul evadării era îmbrăcat cu maletă de culoare neagră, pantalon lung negru, pantofi sport albaştri. 

×
Subiecte în articol: detinuti evadati evadati tichilesti