x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Audiente - Dan Negru l-a "luat" pe Bruce Willis

Audiente - Dan Negru l-a "luat" pe Bruce Willis

03 Dec 2004   •   00:00

Editia de joi seara a emisiunii "Ciao, Darwin!" a fost lider absolut de audienta. Diferenta de punctaj inregistrat de reprezentantele echipelor "pudicelor" si cele ale "stripteuselor" a fost cat se poate de stransa, astfel ca telespectatorii au urmarit cu mare interes infruntarea din platou.

Pe intervalul de difuzare a emisiunii, la categoria publicului care provine din mediul urban, "Ciao, Darwin!" a inregistrat un rating de 11,3% si a avut o cota de piata de 25,3%, devansand Pro TV, care a difuzat filmul "Cat imi dai ca sa te impusc", cu Bruce Willis in rolul principal, si care a realizat o medie de 8 puncte de rating si 17,8% cota de piata. Emisiunea prezentata de Dan Negru a fost lider si pe categoria de public cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, inregistrand un rating de 10,1%.

Audienta show-ului "Ciao, Darwin!" confirma inca o data ca Antena 1 are cele mai mai bune spectacole de divertisment. Iar in aceasta luna a cadourilor, telespectatorii vor avea parte de si mai mult spectacol! (Sursa: TNS - AGB International)

×
Subiecte în articol: observator