x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Audiente - Spectacolul magic a fost duminica la Antena 1!

Audiente - Spectacolul magic a fost duminica la Antena 1!

06 Dec 2004   •   00:00

"Divertis" si "Folclorul contraataca" au avut mai multi telespectatori decat Harry Potter.

"Folclorul contraataca" si "Divertis" sunt doua dintre emisiunile Antenei 1 cu mare priza la public, lucru demonstrat si duminica seara. Pe intervalul comun de difuzare al celor doua emisiuni, cand Pro TV a transmis filmul "Harry Potter si piatra filosofala", Antena 1 a fost lider de audienta in randul publicului din mediu urban, inregistrand un rating de 12,3% si o cota de piata de 25,9%, conform datelor TNS - AGB International pentru segmentul all urban.

Varful de audienta al zilei a apartinut, de asemenea, televiziunii cu sediul in Baneasa: minutul de aur a fost atins la 21,39, cu coordonatele de audienta 15,7% rating si 33% cota de piata. Tinand cont si ca Observatorul de la ora 19:00 a avut cei mai multi telespectatori din mediul urban, Antena 1 s-a clasat pe primul loc in topul ratingurilor in prime time, cand a fost inregistrata o medie de 11,4 puncte de audienta. Prima editie a emisiunii "Duminica in familie" a fost, de asemenea, un succes. Mihaela Radulescu i-a dat clasa lui Florin Calinescu, Antena 1 inregistrand un rating de 5,2% si o cota de piata de 14%, in timp ce Pro TV s-a oprit la aproximativ jumatate din aceasta cifra: 2,7% rating si 7,4% market share.

Cu atatea emisiuni apreciate de public, duminica, Antena 1 a fost, firesc, lider de audienta intreaga zi, cu un rating de 4,6% si o cota de piata de 15,8%.

×
Subiecte în articol: observator