x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aura Vasile: PSD va contesta la Curtea Constituţională votul dat la Legea pensiilor

Aura Vasile: PSD va contesta la Curtea Constituţională votul dat la Legea pensiilor

07 Dec 2010   •   14:30

PSD va contesta la Curtea Constituţională votul dat la Legea pensiilor, a anunţat, astăzi, în plenul Camerei Deputaţilor, viceliderul grupului PSD, Aura Vasile, arătând că votul a fost dat neregulamentar.

Aura Vasile a arătat că votul nu a fost regulamentar deoarece a fost supus la vot raportul de modificare a Legii pensiilor, şi nu raportul de reexaminare a Legii pensiilor.

"Vă anunţăm că vom contesta la Curtea Constituţională aceste lucru, deoarece data trecută s-a furat, iar acum s-a solicitat un vot neregulamentar", a spus Vasile, potrivit Mediafax.

Ea a mai anunţat că grupul PSD părăseşte sala de şedinţe.

După votul dat la raportul privind modificarea Legii pensiilor, deputatul PSD Ioan Cindrea a spus că ziua de 7 decembrie este considerată ziua de luptă împotriva pensionarilor şi că PSD va repara gravele greşeli făcute la Legea pensiilor atunci când va veni la putere.

Şi deputatul PNL Victor Paul Dobre a criticat Legea pensiilor, arătând că aceasta s-a făcut la presiunea FMI şi nu are decât rolul de îngheţare a punctului de pensie, fixarea pensiilor. "Nu aţi reformat nimic", a spus Dobre.

×