x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Autobuzele RATB nu mai ajung la Aeroportul Otopeni: Sunt întoarse în zona Aeroportului Băneasa

Autobuzele RATB nu mai ajung la Aeroportul Otopeni: Sunt întoarse în zona Aeroportului Băneasa

26 Ian 2012   •   07:40
Autobuzele RATB nu mai ajung la Aeroportul Otopeni: Sunt întoarse în zona Aeroportului Băneasa

Autobuzele RATB nu mai ajung la Aeroportul Otopeni, fiind intoarse in zona Aeroportului Baneasa, iar mai multe linii de autobuz au fost deviate, insa nu sunt linii blocate in Capitala, a declarat, astazi, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al RATB, Brandusa Raeceanu.

Purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB) a spus ca pe toate liniile de autobuz, tramvai sau troleibuz se circula in conditii de iarna, fara sa existe blocaje.

Brandusa Raeceanu a precizat ca mai multe linii de autobuz circula pe trasee modificate. Astfel, autobuzul 168 intoarce la Valea Argesului, iar autobuzele de pe linia 162 intorc la strada 16 Februarie.

"Liniile 148, 149, 301, 449, 780 si 783 intorc la Aeroportul Baneasa din dispozitia Brigazii de Politie Rutiera. Practic, cu autobuzele RATB nu se mai poate ajunge la Aeroportul Otopeni", a spus purtatorul de cuvant al RATB.

Brandusa Raeceanu a mai spus ca linia 41 este accesibila pentru calatori in ambele sensuri, angajatii RATB intervenind in timpul noptii pentru curatarea tuturor liniilor de tramvaie cu utilajele de dezapezire din dotare.

Totodata, municipalitatea a anuntat ca la ora 6.00, din cauza carosabilului inzapezit, mai multe linii RATB circulau pe trasee modificate. Astfel, autobuzele liniilor 137, 421 si 236 intorceau la Liceul Auto, autobuzele liniilor 103 si 246 erau blocate pe Drumul intre Tarlale, iar autobuzele liniei 116 intorceau la CFR Progresul.

×