x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Autocarul Operei din Constanţa, implicat într-un grav accident pe DN7. O persoană a murit, alte trei au fost rănite

Autocarul Operei din Constanţa, implicat într-un grav accident pe DN7. O persoană a murit, alte trei au fost rănite

08 Sep 2014   •   08:05
Autocarul Operei din Constanţa, implicat într-un grav accident pe DN7. O persoană a murit, alte trei au fost rănite

O persoană a murit şi alte trei au fost rănite într-un accident care a avut loc în această dimineaţă, pe DN 7, în județul Arad. Tragedia a avut loc după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un autocar care îi transporta pe soliştii Operei din Constanţa. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Arad, şoferul autoturismului ar fi adormit la volan.

Accidentul s-a produs la ora 5:00 dimineaţa, pe o porțiune în linie dreaptă a DN 7, între localităţile Vladimirescu şi Mândruloc.

În autoturismul implicat în accident se aflau patru cetățeni bulgari. Şoferul a murit, iar ceilalţi pasageri răniți au fost transportați la Spitalul din Arad. Potrivit managerului Operei din Constanţa, niciun pasager al autocarului nu a fost rănit.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulaţia s-a desfăşurat pe o bandă, alternativ, dirijată de poliţişti, dar că , începând cu ora 8:00, în judeţul Arad, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale.

×