x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, închisă între Fundulea şi Capitală

Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, închisă între Fundulea şi Capitală

01 Dec 2010   •   21:08

Circulaţia pe Autostrada A2 a fost oprită între Fundulea şi Bucureşti, doar pe sensul spre Capitală, între orele 20.30 şi 21.30, pentru ca echipele de intervenţie să împrăştie material antiderapant, potrivit reprezentanţilor de la Dispeceratul CNADNR.

Comisarului Paul Ulieru, de la Centrul Infotrafic, a declarat că s-a decis închiderea traficului pe autostrada A2 între Fundulea şi Bucureşti din cauza poleiului care s-a format pe carosabil.

El a precizat că între kilometrii 25 şi 26 s-a format o porţiune de gheaţă, iar în această zonă cinci maşini au derapat şi au ieşit în decor.

Şoferii care vin dinspre constanţa pot merge spre Bucureşti de la Fundulea pe DN3.

Miercuri, din cauza poleiului s-a circulat cu dificultate pe cele două autostrăzi şi pe mai multe drumuri naţionale din judeţele Ilfov, Călăraşi, Suceava, Brăila, Buzău, Vrancea, Iaşi şi Covasna.

Centrul Infotrafic anunţa, la ora 16.30, că pe autostrada Bucureşti - Constanţa cele mai mari probleme sunt între kilometrii 35 şi 65, iar pe autostrada Bucureşti - Piteşti este polei în special pe podurile de la kilometrii 11 şi 13.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să nu pornească la drum decât dacă este absolut necesar, atenţionând că odată cu lăsarea serii temperaturile scad şi se va forma polei şi pe alte drumuri.

Centrul Infotrafic menţionează că, deşi se împrăştie material antiderapant, ploaia diminuează eficienţa acestuia.

"Pe timpul nopţii nu se pot distinge porţiunile de carosabil umed de cele pe care s-a format polei", au precizat reprezentanţii Centrului Infotrafic.

×