x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator AVERTISMENT al DNA legat de Facebook. Ce a anunţat Direcţia Naţională Anticorupţie despre reţeaua de socializare

AVERTISMENT al DNA legat de Facebook. Ce a anunţat Direcţia Naţională Anticorupţie despre reţeaua de socializare

17 Oct 2014   •   08:20
AVERTISMENT al DNA legat de Facebook. Ce a anunţat Direcţia Naţională Anticorupţie despre reţeaua de socializare

Direcţia Naţională Anticorupţie atrage atenţia că nu deține niciun fel pagină sau cont de utilizator pe Facebook, reprezentanţii instituţiei sesizându-se după ce au descoperit un cont fals, care foloseşte însemnele şi denumirea DNA. Potrivit Direcției, "existența unei pagini cu însemnele și denumirea instituției reprezintă un fals", fiind "un demers de natură frauduloasă care poate să inducă în eroare opinia publică".

"Direcţia Naţională Anticorupţie a fost înștiințată asupra existenței, în rețeaua de socializare Facebook, a unei pagini care conține elemente vizuale de identificare ce reproduc pagina web a instituției. Utilizatorilor reţelei de socializare Facebook le atragem atenţia că Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) nu deţine nici un fel pagină sau cont de utilizator pe Facebook.

Mai mult, existența unei pagini cu însemnele și denumirea instituției reprezintă un fals, fiind un demers de natură frauduloasă care poate să inducă în eroare opinia publică.

Precizăm ca DNA, în calitate de deţinător al mărcii înregistrate la OSIM, (certificat de înregistrare nr. 128984 din data de 31.10.2013) are drept exclusiv de utilizare a însemnelor susceptibile de reprezentare grafică din conţinutul mărcii", precizează reprezentanții DNA într-un comunicat.

Direcţia Naţională Anticorupţie a mai precizat că "singura locație a instituției existentă în spațiul virtual este pagina de internet www.pna.ro".

×