x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator AVERTISMENT Cod galben de ceaţă şi polei în 12 judeţe

AVERTISMENT Cod galben de ceaţă şi polei în 12 judeţe

05 Dec 2018   •   12:13
AVERTISMENT Cod galben de ceaţă şi polei în 12 judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, noi atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă şi polei valabile până la ora 11:00 în mai multe localităţi din 12 judeţe. Astfel, în judeţele Harghita, Covasna, Argeş, Giurgiu, Prahova, Brăila, Dâmboviţa, Teleorman, Buzău şi Ilfov se vor semnala local depuneri de polei iar în localităţi din judeţele Vâlcea şi Gorj ceaţa va determina scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 şi se va semnala burniţă. 
Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineaţă, o serie de avertizări nowcasting Cod galben de ceaţă şi polei, valabile în zone din Transilvania, Moldova şi Muntenia. 
Astfel, până la ora 8:00, în judeţele Vrancea, Bacău, Iaşi, Giurgiu şi Teleorman se va semnala ceaţă, fenomen care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. De asemenea, sunt condiţii de depunere de polei. 
Fenomene meteo similare sunt prognozate până la ora 9:00 în zonele montane din judeţele Covasna şi Harghita. 
Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, notează ANM.

Sursa: Antena3

×
Subiecte în articol: cod galben de ceata