x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avion prăbuşit în Prahova: Unul dintre ocupanţii aparatului, găsit carbonizat, celalalt în stare foarte gravă

Avion prăbuşit în Prahova: Unul dintre ocupanţii aparatului, găsit carbonizat, celalalt în stare foarte gravă

12 Iul 2011   •   10:33
Avion prăbuşit în Prahova: Unul dintre ocupanţii aparatului, găsit carbonizat, celalalt în stare foarte gravă

Un om a murit dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in judetul Prahova, pe aerodromul Sirna. La bordul avionului se aflau doua persoane.

Unul dintre ocupantii avionului prabusit a fost gasit carbonizat, iar celalalt a fost preluat de echipaje ale ambulantei care incearca sa-l resusciteze, a declarat viceprimarul comunei Sirna, Ioan Bara, care a precizat ca aparatul a luat foc la impactul cu solul.

El a precizat ca este vorba despre doi piloti experimentati care testau un avion de mici dimensiuni cu doua locuri, iar in timpul unei manevre, cel mai probabil la un viraj, aparatul s-a prabusit.

La randul sau, seful ISU Prahova, Nicolae Popescu, a precizat ca barbatul ranit este in stare foarte grava, iar la ora transmiterii acestei stiri se incearca resuscitarea sa, la fata locului.

Primele informatii arata ca aparatul ar apartine unei persoane private, iar accidentul s-a petrecut pe islazul din comuna Sirna.

Revenim cu amanunte

×