x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Momente de groază pe Aeroportul Otopeni! Un avion Wizz Air a ratat aterizarea

Momente de groază pe Aeroportul Otopeni! Un avion Wizz Air a ratat aterizarea

de Redacția Jurnalul    |    21 Iul 2023   •   21:39
Momente de groază pe Aeroportul Otopeni! Un avion Wizz Air a ratat aterizarea
Sursa foto: Hepta

Zeci de pasageri au trecut, astăzi, prin momente terifiante după ce avionul în care se aflau a ratat aterizarea pe Aeroportul Otopeni

Potrivit Antena 3 CNN, pasagerii unei aeronave Wizz Air care venea astăzi din Bari către Aeroportul Otopeni, au trăit clipe de coșmar după ce avionul a ratat aterizarea.

Se pare că acesta a avut o primă tentativă de aterizare, însă apoi s-a ridicat din nou în aer. Când pasagerii au observat acest lucru, căpitanul le-a transmis că ar fi unele probleme pe pista de aterizare.

Aeronava a aterizat abia după ce a mai făcut un ocol. Din primele informații, incidentul ar fi fost provocat de o eroare de pilotaj care ar fi făcut ca, în cazul continuării primei manevre de aterizare, aeronava să nu poată opri înainte de capătul pistei.

Potrivit unor surse Antena 3 CNN în acest caz, nu se efectuează cercetări. Căpitanul aeronavei le-a transmis pasagerilor că ar fi existat unele probleme la pista de aterizare. Pe de altă parte, reprezentații Aeroportului Otopeni susțin ca pista se prezenta în condiții perfecte la momentul aterizării.

Între timp, avionul a și plecat spre altă destinație, respectiv Dortmund.

×
Subiecte în articol: wizz air otopeni momente de groaza