x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avocată din Bucureşti, arestată după ce a fost prinsă în flagrant mituind un poliţist

Avocată din Bucureşti, arestată după ce a fost prinsă în flagrant mituind un poliţist

03 Sep 2011   •   08:09

O avocata din Baroul Bucuresti a fost prinsa in flagrant delict, vineri, dand 10.000 de euro unui ofiter de politie judiciara, in schimbul obtinerii unei decizii de netrimitere in judecata a unui client al acesteia pentru evaziune fiscala, informeaza Mediafax.

Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea procurorilor anticoruptie de arestare a avocatei pe nume Luminita Gheorghe pentru dare de mita.

Potrivit DNA, Luminita Gheorghe, in calitate de avocata a unei persoane invinuite intr-un dosar penal, a remis suma de 10.000 de euro unui denuntator, ofiter de politie judiciara, conform unei intelegeri anterioare, pentru ca acesta sa adopte o solutie faborabila, in sensul netrimiterii in judecata a persoanei invinuite si pentru a nu efectua cercetari fata de alte trei persoane in dosarul deschis pentru evaziune fiscala.

Avocata a fost surprinsa de procurorii DNA imediat dupa ce a dat politistului suma de 10.000 de euro, ea fiind retinuta de procurorii anticoruptie vineri si arestata preventiv pentru 29 de zile.


×