x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avocata ucigaşului din Dorobanţi: "M-a întrebat cum se simte soţia lui şi ce s-a întâmplat"

Avocata ucigaşului din Dorobanţi: "M-a întrebat cum se simte soţia lui şi ce s-a întâmplat"

06 Mar 2012   •   12:31
Avocata ucigaşului din Dorobanţi: "M-a întrebat cum se simte soţia lui şi ce s-a întâmplat"

Potrivit avocatei criminalului de la Perla, acesta nu stie ce s-a intamplat si nu-si aminteste nimic. In plus, din ianuarie pana la jumatatea lunii februarie, Vladan a fost internat la Ana Aslan pentru un tratament psihiatric. La momentul atacului armat, barbatul "se afla sub tratament".

"A fost internat cu o depresie severa, din ianuarie pana la jumatatea lui februarie, la Ana Aslan. A avut niste probleme grave, in 12 zile nu a dormit decat 20 de minute. In ziua atacului, isi luase medicamentele prescrise, se afla inca sub tratament. Regreta, nu este constient de cele intamplate, nu stia cate persoane au fost implicate si m-a intrebat cum se simte sotia lui si ce s-a intamplat", a declarat Eugenia Radoi, avocata lui Gheorghe Vladan.

In urma perchezitiilor la domiciliul lui Vladan, criminalistii au gasit 50 de cartuse cu gloante, acte si medicamente antidepresive si retete.

In locuinta lui Vladan au fost prezenti politisti, procurori dar si Gheorghe Vladan si fiul sau, Bogdan Vladan.

Potrivit unor surse judiciare, fiul lui Gheorghe Vladan ar fi discutat cu acesta astazi, iar tatal sau i-ar fi spus ca "ii pare rau pentru tot ce a facut" si ca nu mai tine minte nimic.

Bogdan Vladan, in varsta de 24 de ani, student la SNSPA, a declarat ca ii pare rau pentru ce a facut tatal sau. "Sunt daramat, nu pot vorbi", ar fi declarat Bogdan, potrivit surselor din cadrul anchetei.


×