x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avocatul lui Ionescu: A fost reţinut pentru că ar fi încercat să influenţeze ancheta

Avocatul lui Ionescu: A fost reţinut pentru că ar fi încercat să influenţeze ancheta

07 Mai 2010   •   00:00

Avocatul lui Silviu Ionescu a declarat, azi, că procurorii Parchetului ICCJ l-au reţinut pe clientul său şi cer arestarea acestuia pentru că ar fi încercat să împiedice aflarea adevărului în ancheta privind implicarea lui în accidentul din Singapore.

Avocatul Maria Vasi a spus, după reţinerea lui Ionescu, că la dosar există mai multe declaraţii ale unor martori care au afirmat acest lucru, precizând că nu poate spune cu exactitate dacă martorii sunt din Singapore sau din România.

Ea a precizat că procurorii îl acuză pe Silviu Ionescu de omor din culpă şi influenţarea martorilor.

"Procurorii au convingerea că domnul Ionescu s-a aflat la volanul maşinii care a accidentat cele trei victime, dintre care una a murit. Intracţiunile de care procurorii l-au acuzat sunt omor din culpă şi influenţarea martorilor. La dosare există mai multe declaraţii care arată în acest sens. Nu pot spune cu certitudine de unde sunt acei martori", a precizat Vasi la ieşirea din sediul Parchetului instanţei supreme.

Avocatul a mai spus că Ionescu va fi dus imediat la Judecătoria sectorului 5, unde un judecător va lua în discuţie propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 29 de zile a clientului său.

×
Subiecte în articol: observator