x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avocatul lui Mihail Boldea: Deputatul urmează să vină în România "mâine sau poimâine”

Avocatul lui Mihail Boldea: Deputatul urmează să vină în România "mâine sau poimâine”

26 Mar 2012   •   09:51
Avocatul lui Mihail Boldea: Deputatul urmează să vină în România "mâine sau poimâine”

Deputatul Mihai Boldea ar urma sa vina in Romania "maine sau poimaine", a declarat avocatul sau, George Moloman, care a precizat ca Boldea a fost inceput deja procedurile, dar ca formalitatile privind biletele de avion si actele tergiverseaza lucrurile.

"Boldea chiar isi doreste sa vina in tara, dar momentan este blocat cu biletele de avion", a declarat pentru Moloman, citat de Mediafax. El a precizat ca "nu este asa usor sa ajungi in Romania din Kenya", fiind nevoie de o serie intreaga de escale.

Avocatul a mai spus ca a discutat cu deputatul Boldea despre strategia de aparare, dar ca nu poate da detalii pentru ca nu are acordul acestuia.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Boldea 'este perfect localizat si ca, in orice moment, se poate declansa operatiunea de retinere a lui'.

'Este perfect localizat, in orice moment se poate declansa operatiunea de retinere a lui. Insa nu avem niciun interes sa se produca o retinere a domnului Boldea, pentru ca e in interesul nostru ca un cetatean roman care a plecat legal sa fie protejat de riscul de a fi arestat de alte state, pus in detentie, si sa inceapa lungul proces de trimitere de acte pentru ca un judecator, mai devreme sau mai tarziu, in functie de cum functioneaza justitia, sa il extradeze. Obiectivul nostru este ca domnul Boldea sa vina pentru a preveni o detentie pe teritoriul unui stat strain. Si sper sa reusim sa-l atingem', a declarat presedintele.

×