x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bădulescu: 380 de persoane sunt în carantină în Capitală

Bădulescu: 380 de persoane sunt în carantină în Capitală

16 Mar 2020   •   13:01
Bădulescu: 380 de persoane sunt în carantină în Capitală

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, luni, că în București mai sunt disponibile 210 locuri pentru persoane aflate în carantină, iar 380 de locuri sunt ocupate. Acesta spune că Primăria are în permanență 200 de locuri „tampon”, pentru a nu fi depășită de situație.

Aurelian Bădulescu a spus, la Digi Tv, că Primăria Capitalei și-a structurat activitatea pentru a exista în permanență un număr de locuri pentru persoane care trebuie să intre în carantină pentru a nu fi surprinsă de situație.

„În acest moment, Primăria București și-a structurat activitatea astfel încât să existe în permanență un tampon de 200 de locuri de cazare, adică să nu fim prinși din urmă de situație, lucru care, ne dă un pic de liniște pentru că nu punem cetățenii în triaj să aștepte. Ei sunt foarte obosiți, vin de pe drum cu copii și atunci transferul din triaj spre stabiliment se face foarte repede, în maxim o oră și aceștia pot să se odihnească, să intre în programul de carantină”, a spus viceprimarul Capitalei.

Potrivit acestuia, Primăria București, împreună cu primăriile de sector care gestionează aceste stabilimente, mai au disponibile, luni, în jur de 210 locuri.

În privința numărului de locuri ocupate de persoane aflate în carantină, Bădulescu a spus că acesta fluctuează de la oră la oră în funcție de situație, iar luni, în jurul orei 12.00, la ultima raportare, în Capitală mai erau disponibile locuri pentru 380 de persoane.

Mediafax

×
Subiecte în articol: aurelian badulescu carantină capitala