x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băiat de 12 ani, mutilat de o haită de câini, în Vaslui

Băiat de 12 ani, mutilat de o haită de câini, în Vaslui

28 Sep 2011   •   09:52
Băiat de 12 ani, mutilat de o haită de câini, în Vaslui

Un copil 12 ani ani a fost mutilat de o haita de caini, in curtea unei fabrici de paine din Vaslui. Baiatul are 30 de rani si a fost transportat la Spitalul de Urgenta din Vaslui.

Madalin Marian Butnariu se juca impreuna cu alti copii pe strada Delea, langa o fabrica de paine. Grupul de copii a fost atacat de patru caini, iar baiatul a fost tarat de animale in curtea fabricii.

El a fost salvat de un barbat care locuieste in zona si care a auzit tipetele copiilor, informeaza www.vrn.ro. "Am cãzut si nu mi-am dat seama cand au tãbãrãt cei patru caini pe mine, m-au tarãt panã in curtea fabricii. Desi tipam si eu si prietenii mei nu s-a bãgat nimeni panã nu a venit vecinul meu", povesteste Mãdãlin.

Din cauza ranilor profunde, copilul a avut nevoie de o interventie chirurgicala. "In viata mea nu am vãzut asa ceva. Copilul a fost adus intr-o stare groaznicã, pe toatã suprafata corpului prezintã treizeci de plãgi, este plin de vanãtãi si leziuni care indicã modul sãlbatic in care a fost tarat de cele patru animale. A fost necesarã o interventie chirurgicalã destul de laborioasã, in acest moment urmeazã tratament antiinfectios si antirabic. Din nefericire, leziunile acestui copil nu se rezumã doar la asa numitul soc postraumatic. Cu sigurantã starea copilului impune si tratament psihologic", a declarat doctorul Augustin Ilies.

Autoritatile au initiat o ancheta in acest caz. Acestea vor stabili daca proprietarul fabricii de paine, in care se aflau cainii, este vinovat.

×