x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băiatul dispărut la scăldat în Ialomiţa, găsit mort de pompieri

Băiatul dispărut la scăldat în Ialomiţa, găsit mort de pompieri

04 Iun 2012   •   17:52
Băiatul dispărut la scăldat în Ialomiţa, găsit mort de pompieri

Baiatul de 12 ani din comuna ialomiteana Barbulesti, cautat de pompierii militari dupa ce a disparut in timp ce era la scaldat, in paraul Sarata, a fost gasit mort, luni seara, la aproape cinci kilometri distanta de locul unde se presupune ca s-a inecat.

"Am fost anuntati de catre un localnic care l-a vazut in apa, decedat, la patru - cinci kilometri de locul unde s-a inecat, iar la fata locului au venit pompierii militari cu barca pneumatica si au recuperat trupul neinsufletit al baiatului. La cautarile de luni au participat lucratorii Detasamentului Urziceni si scafandrii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, care au venit sa ajute la gasirea baiatului, descoperit, din pacate, fara viata. Este o zona mlastinoasa, cu o adancime medie a apei de un metru si jumatate", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Ialomita, George Damian, citat de Mediafax.

Baiatul de 12 ani a disparut, duminica, intr-o zona mlastinoasa a paraului Sarata, din localitate, in timp ce era la scaldat, familia anuntand disparitia baiatului la Serviciul Unic de Urgenta 112 si solicitand ajutorul pompierilor militari.

×
Subiecte în articol: ialomita baiat copil inecat