x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Banchet în onoarea lui Ungureanu la Primăria Iaşi

Banchet în onoarea lui Ungureanu la Primăria Iaşi

01 Mar 2012   •   21:00

O receptie la care sunt asteptate 350 de persoane va avea loc in aceasta seara in sala mare a Primariei Iasi, evenimentul fiind organizat pentru premierul Mihai Razvan Ungureanu si pentru membrii Guvernului, care se vor afla la Iasi pentru sedinta co­mu­na de maine a guvernelor Ro­ma­niei si R. Moldova, informeaza Mediafax.

Anuntul privind organizarea acestei receptii a fost facut ieri de primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, intr-o conferinta de presa. La receptie au fost invitati sa participe parlamentari de Iasi ai PSD, PNL, PDL si UNPR, sefi de institutii, rectori ai universitatilor iesene, oameni de cultura, precum si inalti prelati. Primarul Iasiului a mai spus ca a trimis mai multe adrese Guvernului, in care solicita sprijin pentru o serie de proiecte ale orasului.

Prin­tre acestea se numara repartizarea de fonduri pentru constructia de blocuri ANL, reabilitarea termica a unor imobile sau constructia de scoli si gradinite. Valoarea fondurilor solici­tate Guvernului de catre primarul Gheorghe Nichita se ridica la apro­xi­mativ 150 de milioane de lei. Parlamentarii ieseni ai PDL au anuntat ca vor fi prezenti la receptia organizata de primarul PSD al Iasiului, dar li­be­ralii nu vor onora cu prezenta. De­pu­tatul PNL Relu Fenechiu a declarat ieri ca nu va fi prezent la receptie si ca va fi prezent la un astfel de banchet doar dupa ce premierul Ungureanu va face primul pas pentru realizarea Aeroportului Iasi si a Autostrazii Iasi – Targu-Mures. Surse liberale spun ca nici ceilalti doi parlamentari PNL de Iasi, Cristian Adomnitei si Varujan Vosganian, nu vor merge la receptie.

×
Subiecte în articol: observator