x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbat acuzat că a violat-o pe fiica concubinei sale, arestat

Bărbat acuzat că a violat-o pe fiica concubinei sale, arestat

de Redacția Jurnalul    |    17 Noi 2023   •   11:41
Bărbat acuzat că a violat-o pe fiica concubinei sale, arestat

Un bărbat de 51 de ani a fost arestat preventiv după ce ar fi violat-o, timp de mai mulți ani, pe fiica partenerei sale de viață.

Polițiștii din Sectorul 5 au pus, joi, în aplicare un mandat de aducere, în București, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 51 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol în formă continuată, asupra unei tinere, în vârstă de 25 de ani.

În baza informațiilor primite de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului – Giurgiu, la data de 10 iulie 2023, politiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sector 5 s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de viol.

Din datele și probele administrate, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada 2016 - 2022, un bărbat de 51 de ani ar fi întreținut relații sexuale, în mod repetat, cu fiica partenerei sale de viață, profitând de starea persoanei vătămate aflată în imposibilitate de a se apăra și de a-și exprima voința prilejuită de grave afecțiuni medicale. Faptele s-au consumat la adresele unde cei trei locuiau cu chirie.

De asemenea, în cursul anilor 2022 - 2023, în timp ce se aflau la o adresă din Sectorul 5, bărbatul, conviețuind cu persoana vătămată și îngrijindu-se de ocrotirea acesteia împreună cu mama ei, ar fi profitat și în această perioadă de starea victimei și ar fi acționat, astfel, în baza aceleiași rezoluții infracționale.

După audieri, bărbatul a fost reținut, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Investigații Criminale -Sector 5 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infractiunii de viol în formă continuată.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: violat fiica arestat