x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbat atacat de leu la ZOO Braşov. "Prezintă zgârieturi la nivelul feţei, dar este în afara oricărui pericol"

Bărbat atacat de leu la ZOO Braşov. "Prezintă zgârieturi la nivelul feţei, dar este în afara oricărui pericol"

20 Mai 2012   •   10:38
Bărbat atacat de leu la ZOO Braşov. "Prezintă zgârieturi la nivelul feţei, dar este în afara oricărui pericol"

Purtatorul de cuvant al ISU Brasov, Ciprian Sfreja, a declarat ca un barbat a fost atacat de un leu la Gradina Zoologica Brasov. Omul prezinta zgarieturi la nivelul fetei, dar este in afara oricarui pericol. O ambulanta a intervenit la fata locului pentru a-i acorda ingrijrii medicale barbatului.

"A fost usor zgariat pe fata, dar nu are probleme, este in afara oricarui pericol", a declarat Sfreja, pentru Antena3.

Reprezentantii Politiei Brasov spun, la randul lor, ca barbatul, care are in jur de 30 de ani, a fost transportat la Spitalul Judetean, starea lui nefiind grava.

Apelul la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a fost efectuat in jurul orei 13.10.

Gradina Zoologica Brasov va fi inchisa de la 1 iunie pentru continuarea lucrarilor avand in vedere ca acesta este in curs de modernizare de anul trecut cu fonduri de la Ministerul Mediului. Pana acum a fost construit spitalul veterinar, s-au modernizat o parte dintre alei si au fost construite unele noi.

Avand in vedere ca vor fi executate lucrari de mare amploare, si pentru a nu pune in pericol viata vizitatorilor, autoritatile locale au hotarat inchiderea Gradinii Zoologice pana la sfarsitul anului. Gradina Zoologica Brasov adaposteste peste 700 de animale si se afla in cartierul brasovean Noua.

×