x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbat împuşcat la Constanţa, după ce a spart casa unui poliţist

Bărbat împuşcat la Constanţa, după ce a spart casa unui poliţist

25 Ian 2010   •   00:00

Un bărbat a ajuns la spital, în noaptea de duminică spre luni, fiind împuşcat de oamenii legii după ce, împreună cu cumnatul său, a pătruns în locuinţa unui poliţist din Medgidia, de unde a sustras mai multe bunuri, potrivit Mediafax.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa, Ali Sali, de 28 de ani, şi cumnatul său, Orhan Sali, de 30 de ani, au intrat, în jurul orei 02.00, în locuinţa unui ofiţer din cadrul Poliţiei Medgidia, după ce au sărit gardul, şi au furat haine, bijuterii şi unelte de pescuit. Ei l-au trezit însă pe proprietar, care i-a surprins când se pregăteau să plece din locuinţă, unul dintre ei cărând un sac voluminos de rafie în care puseseră obiectele furate.

Cei doi au părăsit în viteză curtea locuinţei, dar au fost recunoscuţi de către poliţist, care şi-a anunţat colegii, iar în zonă a ajuns un echipaj de ordine publică, format din poliţişti şi jandarmi.

Conform sursei citate, unul dintre agenţii de poliţie a tras un foc de avertisment în plan vertical, dar întrucât cei doi suspecţi nu s-au supus somaţiei, poliţistul a tras alte cinci cartuşe spre ei, lovindu-l pe Ali Sali în talpa piciorului drept. La scurt timp, cu sprijinul jandarmilor, pe o stradă din apropiere a fost prins şi Orhan Sali.

Asupra celor doi s-a găsit o cagulă, o baionetă tip pumnal şi un cuţit cu lama de 14 centimetri. De asemenea, poliţiştii au găsit şi sacul pe care cei doi -au abandonat pe o stradă din apropiere şi în care se aflau bunurile furate. Prejudiciul, în valoare de 2.700 de lei, a fost recuperat în întregime.

Ali Sali a fost transportat de echipajul de poliţie la Spitalul din Medgidia, iar pe numele celor doi a fost întocmit dosar penal

×
Subiecte în articol: observator