x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbat ucis în timpul unei partide de vânătoare ilegală, la Suceava

Bărbat ucis în timpul unei partide de vânătoare ilegală, la Suceava

05 Ian 2015   •   14:23
Bărbat ucis în timpul unei partide de vânătoare ilegală, la Suceava
Sursa foto: Bărbat ucis în timpul unei partide de vânătoare ilegală, la Suceava

Poliţiştii din Vatra Dornei şi un procuror din cadrul Tribunalului Suceava efectuează cercetări în cazul unui bărbat împuşcat în timpul unei partide de vânătoare, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, Ionuţ Epureanu. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a fost împuşcat mortal, pe raza localităţii Poiana Negrii.

Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS), Clubul de Vânătoare Vatra Dornei, a eliberat o autorizaţie de vânătoare colectivă pentru ziua de 2 ianuarie 2015, pentru fondul de vânătoare nr. 9 Negrişoara.

Pe 4 ianuarie 2015, un bărbat de 32 de ani, fără acordul scris sau verbal al gestionarului fondului de vânătoare, a organizat o altă partidă de vânătoare, ilegal, pe acelaşi fond de vânătoare Negrişoara, având ca scop identificarea şi capturarea unui mistreţ rănit anterior. Pe perioada vânătorii s-a reuşit capturarea exemplarului de mistreţ rănit pe 2 ianuarie. Totodată, a avut loc un incident, constând în aceea că un vânător în vârstă de 33 ani, din municipiul Vatra Dornei, a împuşcat mortal, accidental, un alt bărbat vânător, din comuna Dorna Candrenilor, care a pătruns în zona de tragere.

Se vor efectua cercetări din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vânătoare fără autorizaţie de vânătoare legală şi uz de armă fără drept.

×