x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbați reținuți pentru sechestrare și agresiune de persoane

Bărbați reținuți pentru sechestrare și agresiune de persoane

de Redacția Jurnalul    |    05 Oct 2023   •   11:15
Bărbați reținuți pentru sechestrare și agresiune de persoane

Mai mulți indivizi au sechestrat și lovit, în urmă cu trei ani, două persoane, într-un imobil din Sectorul 3. Miercuri, trei bărbați au fost reținuți în acest caz, iar apoi doi au fost arestați.

Poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București au făcut, miercuri, trei percheziții domiciliare, în București și Ilfov, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru lipsire de libertate, informează Poliția Capitalei.

Practic, pe 27 februarie 2020, în timp ce se aflau într-un imobil din Sectorul 3, doi bărbați, în vârstă de 44, respectiv 45 de ani, „prin folosirea unui obiect tăietor-înțepător”, ar fi amenințat și lovit un bărbat, nepermițându-i acestuia să părăsească imobilul.

De asemenea, în aceeași zi, aflându-se în aceeași locație, cei doi suspecți, cu sprijinul unei femei, în vârstă de 35 de ani și a altor doi bărbați, de 33, respectiv 38 de ani, ar fi amenințat și lovit, în repetate rânduri, un alt bărbat, nepermițându-i acestuia să părăsească locuința.

La perchezițiile de miercuri au fost confiscate mai multe bunuri de interes.

Suspecții au fost audiați, cu unul dintre bărbați, în vârstă de 33 de ani, aflat în arest preventiv în altă cauză.

Trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, după care doi dintre ei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, în timp ce al treilea a primit control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sechestrare agresiune