x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Barbatul ars va fi operat maine

Barbatul ars va fi operat maine

de Steluta Indrei    |    13 Iul 2005   •   00:00
Barbatul ars va fi operat maine

Starea barbatului care si-a dat foc in fata Guvernului este stabila deocamdata, ne-a declarat dr. Ileana Carmen Boiangiu, directorul Spitalului de Chirurgie Plastica si Reparatorie.
Desi a suferit arsuri pe mai mult de jumatate din suprafata corpului, iar riscul vital ramane major, Vasilica Iulian Grosu este constient in prezent, aflandu-se sub stricta supraveghere la sectia de terapie intensiva a spitalului, a mai spus dr. Ileana Carmen Boiangiu.
Potrivit acesteia, "pacientul va fi operat maine, daca starea lui se mentine stabila din punct de vedere hemodinamic si daca nu intervin o serie de complicatii precum hipotensiunea sau insuficienta renala".
Vasilica Iulian Grosu, tatal disperat a carui poveste a fost relatata de Jurnalul National, si-a dat foc luni, dupa ce s-a stropit cu benzina. Politistii aflati in Piata Victoriei au intervenit pentru a stinge flacarile care-i cuprinsesera hainele, barbatul fiind luat apoi imediat de o ambulanta si transportat la Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri.

×
Subiecte în articol: observator