x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbatul care a ameninţat cu un carnagiu ca la coaforul Perla, eliberat. Vezi cu ce a convins

Bărbatul care a ameninţat cu un carnagiu ca la coaforul Perla, eliberat. Vezi cu ce a convins

14 Mar 2012   •   12:08
Bărbatul care a ameninţat cu un carnagiu ca la coaforul Perla, eliberat. Vezi cu ce a convins

Catalin Tanase, arestat de DIICOT pentru ca a spart adresa de Facebook a concubinei sale, postand imagini cu aceasta facand sex oral, si a amenintat-o ca va face un carnagiu dupa modelul de la coaforul Perla daca nu se intoarce la el, a contraatacat, astazi, la recurs, scrie pressalert.ro.

In fata Tribunalului Timis, avocatul acestuia a sustinut ca '(...) daca s-ar lua masuri impotriva tuturor barbatilor care mai ridica vocea sau chiar sunt mai violenti decat Tanase, ar trebui arestata jumatate din Timisoara'. Vezi aici povestea care i-a convins pe judecatori.

Procurorul a cerut mentinerea in arest a suspectului pe motiv ca “exista riscul de a continua savarsirea de infractiuni'. Tanase a cerut sa fie pus in libertate, anuntand ca “nu mai vreau sa am de a face cu aceasta femeie'. Instanta a admis recursul, barbatul urmand sa fie pus in libertate, dar avand interdictia de a parasi tara.

Citeste si Bucurestean care ameninta cu reeditarea carnagiului de la coaforul Perla, retinut de DIICOT la Timisoara

×