x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbatul care a evadat de la un punct de lucru al penitenciarului din Baia Mare a fost prins

Bărbatul care a evadat de la un punct de lucru al penitenciarului din Baia Mare a fost prins

06 Iul 2011   •   07:27

Detinutul care a evadat marti de la un punct de lucru al Penitenciarului Baia Mare a fost prins, in aceasta dimineata, in jurul orei 09:45, in zona statiei electrice Grosi, judetul Maramures. El era condamnat la un an si trei luni de inchisoare pentru furt.

Un detinut condamnat la inchisoare pentru complicitate la furt calificat a evadat, ieri, de la un punct de lucru al Penitenciarului Baia Mare, mai multe echipaje formate din angajati ai penitenciarului si politisti incepand cautarea acestuia.

Barbatul a evadat de la un punct de lucru de langa Manastirea Habra, aflata in zona Grosii Baii - Satu Nou de Jos - Chechis (judetul Maramures).

Detinutul, care se afla in regim semideschis, "desfasura activitati lucrative" si era supravegheat in momentul in care a reusit sa evadeze, potrivit Mediafax.

Andreica Lucian Ioan, in varsta de 24 de ani, executa o pedeapsa privativa de libertate in regim semideschis si a fost incarcerat in Penitenciarul Baia Mare in 26 octombrie 2010, avand o condamnare de trei ani pentru infractiunea de complicitate la furt calificat, si urma sa fie propus pentru eliberarea conditionata in 1 iulie 2012.

×