x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbatul care a îngrozit Timişoara va fi supus unei expertize psihiatrice

Bărbatul care a îngrozit Timişoara va fi supus unei expertize psihiatrice

17 Aug 2011   •   08:32

Barbatul care a recunoscut ca a injunghiat trei femei pe strada, in Timisoara, a sustinut in fata anchetatorilor ca a atacat si o patra persoana, el urmand sa fie suspus unei expertize psihiatrice, potrivit declaratiilor unor surse judiciare pentru Mediafax.

Aurel Mindrila (32 de ani), din judetul Mehedinti, a fost retinut in noaptea de marti spre miercuri, pentru 24 de ore, de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, si va fi prezentat miercuri instantei, cu propunerea de arestare preventiva.

El a declarat anchetatorilor ca a atacat patru femei, trei dintre aceastea fiind internate in spital cu rani produse prin injunghiere. Politistii o cauta pe a patra presupusa victima.

In cadrul audierii, barbatul a fost intrebat si de prostituata de 42 de ani - gasita moarta in aproprierea unei benzinarii la iesire din Timisoara. Femeia a fost gasita moarta, in noaptea de duminica spre luni, politistii descoperind urme de violenta pe corpul acesteia, precum si o plaga prin intepare.

Mindrila a negat ca ar avea vreo legatura cu moartea acesteia, desi a spus ca a fost in zona unde s-a petrecut aceasta crima.

In cazul celor trei femei pe care sustine ca le-a injunghiat, Mindrila este acuzat de tentativa de omor calificat.



×