x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbatul care s-a spânzurat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie violase o fetiţă de nouă ani

Bărbatul care s-a spânzurat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie violase o fetiţă de nouă ani

16 Mai 2012   •   11:51
Bărbatul care s-a spânzurat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie violase o fetiţă de nouă ani

Jorascu Adrian Ovidiu, un barbat de 30 de ani s-a spanzurat, miercuri, in locul de detinere de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza surse judiciare. Pe 6 decembrie 2011, Tribunalul Brasov il condamnase la 12 ani de inchisoare pentru ca violase o fetita de noua ani.

In toamna anului trecut, procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov solicitasera arestarea preventiva a inculpatului Jorascu Adrian Ovidiu sub aspectul savarsirii infractiunii de viol. Magistratii au admis cererea si au dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele inculpatului pentru o perioada de 29 de zile. Din probatoriu a reiesit faptul ca, in timp ce se afla in vizita la un vecin si prieten de-al sau, inculpatul a profitat de momentul in care acesta s-a deplasat la un Centru de colectare a materialului feros din judetul Brasov si a intretinut raporturi sexuale cu fiica acestuia, T. Iulia, in varsta de 9 ani.

Potrivist surselor citate, barbatul s-a spanzurat cu un siret in locul de detinere al arestatilor de la subsolul instantei supreme. Incidentul de la ICCJ a fost semnalat la serviciul unic de urgenta 112. Echipajul ambulantei a constatat decesul barbatului. (Mediafax)

×