x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Barna optimist în privința PNRR. Veștile dinspre Bruxelles sunt bune

Barna optimist în privința PNRR. Veștile dinspre Bruxelles sunt bune

12 Mai 2021   •   18:35
Barna optimist în privința PNRR. Veștile dinspre Bruxelles sunt bune
Sursa foto: Lucian Alecu

Veștile dinspre Bruxelles sunt bune, spune vicepremierul Dan Barna, întrebat dacă a discutat cu Florin Cîțu, care, alături de Cristian Ghinea, se află într-o vizită la Bruxelles pentru a discuta cu oficialii europeni despre PNRR.

„Am vorbit cu ambii (cu premierul Florin Cîțu și ministrul Cristian Ghinea). Veștile sunt bune. Pare că vom încheia, dar așteptăm. Mai sunt discuții. Sunt optimist și veștile dinspre Bruxelles sunt bune în acest moment”, spune Dan Barna, întrebat, într-o conferință de presă, dacă a discutat cu Florin Cîțu, care se află într-o vizită la Bruxelles pentru a discuta cu oficialii europeni despre PNRR.

Premierul Florin Cîțu și ministrul proiectelor europene și investițiilor, Cristian Ghinea, se află la Bruxelles, unde discută cu liderii Comisiei Europene despre proiectul Planului Național de Redresare și Reziliență.

Premierul Florin Cîțu a anunțat marți seara că a avut o discuție constructivă cu președinte CE Ursula Von Der Leyen pentru negocierile privind PNRR.

„Am avut o întâlnire foarte constructivă cu președintele Comisiei Europene pentru negocierile privind PNRR, așa cum confirmă și Ursula Von Der Leyen. Romania are un plan ambițios de creștere economică sustenabilă, în urma pandemiei”, a scris pe Facebook premierul.

Acesta a anunțat că negocierile și întâlnirile continuă și miercuri.

„Lucrăm mână în mână cu România pentru a finaliza un plan solid de recuperare şi rezilienţă cât mai curând. Progrese bune în ceea ce priveşte reformele”, a scris pe rețelele de socializare și Ursula Von Der Leyen.

×
Subiecte în articol: Dan Barna PNRR