x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu a fost la spital

Băsescu a fost la spital

28 Feb 2010   •   00:00

Preşedintele Traian Băsescu a confirmat că a făcut sâmbătă un control de rutină la Spitalul Militar Central. Întrebat care a fost rezultatul, şeful statului a spus că este sănătos.

Băsescu le-a spus, duminică seara, jurnaliştilor care îl aşteptau la ieşirea dintr-un restaurant aflat în zona 1 mai, că este "mai sănătos ca toţi patronii" lor "şi la minte, şi la corp".

"Sunt mai sănătos ca toţi patronii voştri şi la minte, şi la corp", s-a adresat preşedintele jurnaliştilor. Cât priveşte politica, preşedintele a spus că în acest domeniu este "mai corect decât cei care spun că eu fac partide".

Preşedintele şi-a explicat prezenţa la restaurant printr-un obicei pe care îl are de 33 de ani şi anume ca în zilele de duminică să ia masa în oraş, împreună cu soţia sa. Preşedintele Traian Băsescu, însoţit de Prima Doamnă, Maria Băsescu s-a aflat, duminică seara, la un restaurant din zona 1 mai a Capitalei, unde a cinat şi a urmărit prima rezpriză meciul de fotbal CFR Cluj- Steaua Bucureşti, încheiată la egalitate, 1-1. "A fost tare şi Rapid -Urziceni", şi-a dat cu părerea preşedintele.

Preşedintele a fost sâmbătă, timp de două ore, la Spitalul Militar Central pentru un control la tiroidă, au declarat surse medicale. În plus, preşedintele s-a supus unui control oftalmologic şi a făcut o investigaţie RMN.

×
Subiecte în articol: redactie