x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu, despre moartea lui bin Laden: "Începutul sfârşitului"

Băsescu, despre moartea lui bin Laden: "Începutul sfârşitului"

03 Mai 2011   •   10:12
Băsescu, despre moartea lui bin Laden: "Începutul sfârşitului"
163481-.jpgPreşedintele Traian Băsescu a afirmat, astăzi, în debutul întrevederii cu subsecretarul de stat al SUA, Ellen Taucher, că uciderea lui bin Laden reprezintă "începutul sfârşitului" şi un moment extraordinar pentru ce se întâmplă în ţările arabe.

"Notăm marele succes al Guvernului SUA. Este începutul sfârşitului şi un moment extraordinar pentru ceea ce se întâmplă în ţările arabe", a spus Băsescu.

La rândul său, subsecretarul de stat al SUA pentru controlul armamentelor şi securitate internaţională, Ellen Taucher, a precizat că acest lucru aduce linişte sufletească familiilor celor care au murit în evenimentele din 11 septembrie şi supravieţuitorilor.

"Aduce multă linişte sufletească pentru familiile şi supravieţuitorii din urma atacurilor de la 11 septembrie şi arată foarte clar că, dacă le faci rău americanilor, dacă distrugi speranţele şi visele poporului american, nu vom lăsa ca acest lucru să se întâmple. Şi vă vom prinde!", a spus Ellen Taucher.



Subsecretarul de stat al SUA a adăugat că fără aliaţi asemeni României ar fi dificil de purtat astfel de lupte. "E foarte clar că, fără aliaţi ca România, ar fi foarte dificil să purtăm această luptă în care suntem implicaţi", a mai spus Ellen Taucher. (V.M.)

×