x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu l-a numit pe Funeriu în locul lui Turcan în Consiliul de conducere al ICR

Băsescu l-a numit pe Funeriu în locul lui Turcan în Consiliul de conducere al ICR

25 Mai 2012   •   10:26
Băsescu l-a numit pe Funeriu în locul lui Turcan în Consiliul de conducere al ICR

Presedintele Traian Basescu l-a numit, astazi, pe Daniel Funeriu in locul lui Valeriu Turcan in functia de membru in Consiliul de conducere al Institutului Cultural Roman.

Potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale, Traian Basescu a semnat, astazi, Decretul privind eliberarea lui Valeriu Turcan din functia de membru in Consiliului de conducere al Institutului Cultural Roman. Tot astazi, seful statului a semnat Decretul privind numirea lui Daniel Petru Funeriu in calitatea de membru in Consiliul de conducere al Institutului Cultural Roman.

Valeriu Turcan a fost numit in septembrie 2011 in Consiliul de conducere al ICR. La acea vreme, Turcan era consilier prezidential pentru Comunicare Publica si purtatorul de cuvant al sefului statului. In februarie 2012, Valeriu Turcan a demisionat din functiile de la Cotroceni.

Daniel Funeriu este consilier prezidential din februarie acest an. El a ocupat functia de ministru al Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului in guvernul condus de Emil Boc, incepand din decembrie 2009. Anterior functiei de ministru, Funeriu a fost vicepresedinte al Comisiei prezidentiale pentru politici in educatie si cercetare, precum si europarlamentar si membru in grupul de experti pentru elaborarea "Strategiei cercetarii din Romania intre 2007 si 2013".

×