x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu, la aniversarea radioului public: Societatea Română de Radiodifuziune, un etalon al echidistanței

Băsescu, la aniversarea radioului public: Societatea Română de Radiodifuziune, un etalon al echidistanței

01 Noi 2013   •   11:03
Băsescu, la aniversarea radioului public: Societatea Română de Radiodifuziune, un etalon al echidistanței

Președintele Traian Băsescu a transmis, astăzi, un mesaj cu prilejul aniversării a 85 de ani de la înființarea Societății Române de Radiodifuziune, despre care spune că a fost, de-a lungul timpului, "un etalon al profesionalismului și echidistanței" pe piața media românească.

"Sunt bucuros să felicit Societatea Română de Radiodifuziune, în această zi aniversară — împlinirea a 85 de ani de la difuzarea primei emisiuni a serviciului public de radio, pentru profundul devotament de care au dat dovadă jurnaliștii săi și personalul tehnic în promovarea valorilor spiritualității românești. De-a lungul timpului, Societatea Română de Radiodifuziune a fost un etalon al profesionismului și al echidistanței pe piața mass-media din țara noastră, o instituție care și-a construit un prestigiu din a informa corect și obiectiv și din a promova cultura românească", se arată în mesajul președintelui.

Traian Băsescu precizează că Societatea Română de Radiodifuziune reprezintă pentru români "vocea care a legat generațiile" și un simbol al continuității, indiferent de contextul social și politic.

"Doresc să adresez mulțumiri, în numele meu și al poporului român, tuturor celor care de-a lungul acestor 85 de ani de existență au contribuit cu atâta dăruire la consolidarea imaginii radioului public, devenind, astfel, un nume de referință al presei din țara noastră și nu numai. Consider că fundamentul acestei performanțe a Societății Române de Radiodifuziune îl reprezintă angajații săi, care, prin munca lor bine făcută, au reușit să intre în casele românilor și în sufletele lor timp de 85 de ani. Mulți ani înainte!", mai spune președintele.


×