x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu participă duminică dimineaţă la parada de Ziua Naţională. Seara oferă o recepţie la Cotroceni

Băsescu participă duminică dimineaţă la parada de Ziua Naţională. Seara oferă o recepţie la Cotroceni

30 Noi 2013   •   18:24
Băsescu participă duminică dimineaţă la parada de Ziua Naţională. Seara oferă o recepţie la Cotroceni

Preşedintele Traian Băsescu va participa, duminică, de la ora 11.00, la parada militară organizată în Piaţa Arcului de Triumf, iar de la ora 18.00 va oferi o recepţie, la Palatul Cotroceni, cu prilejul Zilei Naţionale a României, informează, mediafax.ro.

De la ora 14.00, preşedintele va avea, la Palatul Cotroceni, o videoconferinţă cu militarii români aflaţi în teatrele de operaţii din Afganistan, Kosovo şi Bosnia-Herţegovina, iar de la ora 17.00, în Sala Unirii, va fi organizată o ceremonie de avansare a unor ofiţeri cu ocazia Zilei Naţionale.

De la ora 18.00, la Sala Unirii a Palatului Cotroceni urmează să aibă loc recepţia oferită de preşedintele Traian Băsescu cu prilejul Zilei Naţionale a României.

Până la acest moment, în programele anunţate pentru ziua de duminică ale premierului Victor Ponta şi preşedintelui Senatului Crin Antonescu nu figurează participarea la această recepţie de la Palatul Cotroceni.

Premierul Victor Ponta va participa, duminică, la ora 10.00, la Ziua Porţilor Deschise de la Palatul Victoria, iar la ora 10.05 va asista la dezvelirea Drapelului Naţional instalat pe frontispiciul clădirii, pentru ca la ora 11.00 să asiste la festivităţile organizate la Arcul de Triumf. Palatul Victoria va fi deschis publicului în intervalul orar 9.00-15.00.

Programul public al preşedintelui Senatului, Crin Antonescu, pentru ziua de duminică prevede participarea, de la ora 11.00, în Piaţa Arcului de Triumf, la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României. 

×
Subiecte în articol: 1 decembrie